Al meer dan 15 jaar werkzaam bij de Erasmus Universiteit Rotterdam. Een groot deel daarvan als publiciteitsmedewerker voor Studium Generale, daarna als programmamaker voor Erasmus Cultuur en sinds enige jaren als webredacteur bij het SSC Onderwijs, Onderzoek en Studentenzaken. Altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op het internet startte ik voor Studium Generale en Erasmus Cultuur de nieuwsbrief-service en een uitgebreid aantal social media-accounts als middel om de publiciteit te verbeteren.

In mijn vrije tijd ben ik eveneens actief op internet. Ik heb een privé-weblog waarin ik voornamelijk vertel over mijn theateractiviteiten en ben op een groot aantal sociale media te vinden. Daarnaast onderhoud ik de sociale media voor het Amateur Theater Festival Rotterdam en adviseer ik het Theater Netwerk Rotterdam op het gebied van sociale media.