Social media workshops

In: Social media

15 May 2013

LinkedIn_Icon twitter_icon facebook_icon apple_icon yammer_icon

Social media zijn al enige jaren hot. Eerst was er Hyves dat in kort tijd Nederland veroverde maar sindsdien is er een uitgebreid landschap ontstaan van verschillende soorten social media. Niet alleen om berichten te delen, maar ook om muziek, plaatjes, cv’s en nog veel meer te delen. Er zijn veel vragen, er is angst voor het gebruik van social media. Wat plaats ik wel, wat plaats ik niet?

Om universiteitsmedewerkers wegwijs te maken in dit landschap organiseert de webredactie een korte serie workshops over de ons inziens meest relevante social media. We hebben gekozen voor het volgende viertal: Facebook Pages, Twitter, LinkedIn en Yammer. Als extraatje is er een workshop voor iPad-gebruikers.

Medewerkers van SSC OOS kunnen zich gratis inschrijven, medewerkers van de andere organisatieonderdelen betalen een kleine onkostenvergoeding van € 10,- per workshop. Het is niet verplicht je voor alle workshops in te schrijven.

Hier kun je je inschrijven voor de social media workshops

Comment Form

Erasmus Universiteit Rotterdam

De webcoördinatoren Christa en Fedde coördineren de websites van het Erasmus Studenten Service Centrum en het SSC Onderwijs, onderzoek en studentenzaken. Daarnaast houden zij zich bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van social media, mobiele toepassingen, etcetera. Zij bloggen over de ontwikkelingen op hun werkterrein.