Vernieuwde website SSC OO&S

In: websites

27 Aug 2012

Homepage ontwerp

Druk bezig met de vormgeving en met de inhoud van de vernieuwde website van het SSC Onderwijs, Onderzoek en Studentenvoorzieningen. De inhoud stroomt langzaam binnen en aan ons de taak om het allemaal op een heldere manier in te delen en vorm te geven. Met hulp van het SMC begint het er al mooi uit te zien. Ook ben ik druk bezig geschikte illustraties te vinden zodat de website niet alleen uit grijze lappen tekst bestaat. Het lastigst is op dit moment om alle inhoud binnen te krijgen van de redacteuren van de verschillende pagina’s. Dat gaat helaas altijd langzamer dan je denkt en hoopt. Voor veel mensen is het werken aan de website eerder een sluitpost dan een prioriteit. Daarna moet alles natuurlijk ook nog in het Engels vertaald worden voor de Engelstalige versie. Hierboven een ruwe schets van hoe het ongeveer moet worden, maar in samenwerking met Martijn DaniĆ«ls van het SMC het is allemaal nog volop in ontwikkeling.

Fedde van der Spoel

Comment Form

Erasmus Universiteit Rotterdam

De webcoördinatoren Christa en Fedde coördineren de websites van het Erasmus Studenten Service Centrum en het SSC Onderwijs, onderzoek en studentenzaken. Daarnaast houden zij zich bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van social media, mobiele toepassingen, etcetera. Zij bloggen over de ontwikkelingen op hun werkterrein.